Rosalía Mulero és protagonista en una mostra a Can Sisteré

  • Sara Simonet

Rosalía Mulero. 60 anys als escenaris és la nova exposició sobre Rosalía Mulero que es podrà visitar a partir del 23 de març a Can Sisteré. Es tracta d'un recorregut pel context cultural, la biografia, la formació i la trajectòria professional de la coneguda bailaora colomenca.

L’exposició té com a fill conductor el text de la flamencòloga María Jesús Castro Martín que situa a l’espectador a l’època daurada del ball a Catalunya. Rosalía Mulero va començar a interessar-se per la dansa amb tan sols sis, i posteriorment va realitzar una interminable llista d’actuacions de caràcter local, nacional i internacional.

Una carrera artística de 60 anys plena de col·laboracions, viatges i anècdotes, que encara avui continua, complementada, això sí, amb les seves vessants com a professora i empresària, en les que destaquen la creació a Santa Coloma de Gramenet de la Escuela de Danza Rosalía Mulero (1982) i la fundació de la Compañía de Danza Española y Flamenco Los Mulero (1985).

L’exposició restarà oberta fins al 16 de maig en l’horari habitual de Can Sisteré; de dimarts a dissabte de 17 a 21h, i dissabtes i diumenges d’11 a 13.30h.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: