Miguel Poveda serà l'abanderat del segon festival Flamenc-ON

  • Xavi Chica

Una setmana didàctica, una altra consagrada a la guitarra, una altra per gaudir de la dansa i una última setmana de cant. Sobre aquests quatre pilars s'ha elaborat el programa del segon festival Flamenc-ON que organitza la Fundació Aura Seguros, un esdeveniment que s'allargarà tot el mes de març sota unes condicions que, encara que no siguin les òptimes a causa de la Covid-19, sí que permetran tornar a gaudir del millor flamenc a la ciutat.

I és així, literal, perquè el llistó d'aquest any s'ha situat a un nivell altíssim, amb l'actuació abanderada de Miguel Poveda al Sagarra (26 de març) que va esgotar les entrades en qüestió d'hores. El concert del badaloní tindrà limitat l'aforament al 50 per cent a causa de les restriccions, però es podrà seguir en streaming per 10 euros.

Altres cites d'envergadura seran les actuacions de les solistes del Ballet Cristina Hoyos (20 de març) i la de Diego Carrasco, padrí de festival (27 de març). Aquest dia 27 el flamenc inundarà també els carrers de Santa Coloma amb actuacions gratuïtes a l'aire lliure al Parc Europa, al Mercat Sagarra i a la Rambla. Podeu consultar tot el programa fent clic aquí

"Volem donar un missatge d'esperança al món de la cultura perquè els artistes estan vivint una situació desesperada. No volíem deixar passar més temps per gaudir d'aquesta segona edició del festival. El primer Flamenc-ON va deixar el llistó molt alt, però Paco Garfia [director de festival] s'ha superat ", va explicar en la presentació José Martínez, president de la Fundació Aura Seguros. En aquesta edició, el Flamenc-ON vol incidir en la vessant didàctica, ensenyar a gaudir del flamenc, i s'han programat conferències i classes magistrals per aconseguir-ho.

L'alcaldessa Núria Parlon va afegir que aquest festival "combina la modernitat i la tradició, és un plaer que es pugui fer a Santa Coloma" i va esmentar el seu color verd esperança corporatiu, una mica el que necessita la cultura avui en dia: esperança. 

Fotografia: Andreu Fernández. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: