Santa Coloma serà territori de dansa al març amb cinc cites

  • Xavi Chica

Santa Coloma es converteix aquest mes de març en territori de dansa durant l'anomenada Quinzena Metropolitana d'aquesta disciplina. Des del 5 de març un total de deu municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (a banda del nostre municipi també s'hi sumen Badalona, Barcelona, Cornellà, el Prat, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Cugat, Terrassa i Viladecans) faran possible gaudir de més de 240 activitats al voltant de la dansa, amb una variada oferta d’espectacles per a tots els públics, així com conferències, tallers i, fins i tot, cinema sobre dansa en línia, a través de la col·laboració amb el festival Choreoscope i la plataforma Filmin.

El calendari colomenc s’iniciarà el pròxim 12 de març amb l’espectacle La set i la revolució de la companyia Osso Club dirigida pel ballarí mallorquí Pep Ramis al Teatre Sagarra. L’endemà 13 de març, la companyia Sacude presentarà l’espectacle Euphoria (fotografia de la notícia) amb una posada escènica inèdita de dansa àeria al Parc Europa, enfront dels edificis Cubics. Se’n faran dos passes,  a les 12h i 13.30h.

L’altre cap de setmana, la companyia Laboratoria presenta Y perdí mi centro, amb un espectacle a mig camí entre el flamenc i la dansa contemporània al Teatre Sagarra. La companyia anglesa Humanhood representarà Sphera, en dues sessions matinals, 12h i 12.30h, al nou espai d’en Molí d’en Ribé, als jardins de la Torre Balldovina. La cloenda, anirà a càrrec del ballet de Cristina Hoyos al dia 20 de març a les 19.00h al Teatre Sagarra, com a espectacle inclòs dins del Festival Flamenc-ON.

Durant 15 dies, la dansa tornarà a ocupar els carrers, les places, els teatres i les fàbriques d’aquestes ciutats. Dansa de tots els estils i per a tothom, artistes internacionals i nous talents, espectacles que sorprendran al públic i propostes que convidaran a ballar. Perquè Dansa Metropolitana és una celebració de les arts del moviment.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: