Músics internacionals formats a casa nostra actuaran a l'Auditori

  • Xavi Chica

Ja es coneixen tots els detalls de la nova programació de l'Auditori Can Roig i Torres pel primer semestre de 2021, una franja de temps que lògicament està condicionada per la pandèmia i les seves limitacions. Amb motiu de la commemoració del 40è aniversari de l’Escola Municipal de música, la programació retrà tribut a músics professionals de trajectòria consolidada, que en el seu dia van ser alumnes de Can Roig i Torres.

Durant aquests anys, més de 3.000 alumnes de la ciutat s'han format musicalment a l'Escola, i alguns han esdevingut figures destacades, tot completant el seu currículum en centres internacionals de música.

La programació estable de l'Auditori té com a protagonistes alguns d'aquests músics que han transcendit més enllà de Santa Coloma. L'agenda s'obrirà amb Alban Kwartet, capitanejada per Glòria Expósito formada al conservatori d'Utrecht, amb una segona part a càrrec de la soprano Adriana Aranda, formada al conservatori superior del Liceu (dia 5 de març).

Seguirà Quartet Calders, integrada per Júlia Álvaro, també del conservatori superior del Liceu, amb una segona part amb la mezzosoprano Cristina Segura que arriba des de Ginebra (16 d'abril). Una altra proposta la protagonitzarà Abel Iglesias al piano, vingut del conservatori superior d'Aragó i una segona entrega per part d'Andrea Talavero, formada al conservatori superior del Liceu (23 d'abril).

El piano d'Adrián Blanco interpretarà obres del segle XX i XXI, com a músic format a la Manhattan School de New York (7 de maig). La Camerata Gramenet seguirà amb el piano de Bernat Sánchez, format a l'ESMUC i Liceu (20 de maig). Clourem el cicle, amb la soprano Elionor Martínez formada al conservatori superior de Basilea, acompanyada al piano per Isaac Rodríguez format a Hoshchule de Detmold. Blai Navarro, a l'acordió, llicenciat al conservatori de Helsinki, posarà el punt final (4 de juny).

El calendari de concerts segueix amb un programa en paral·lel a l'abast, que integren la 3a mostra música & Roig que se celebrarà al juny per altres equipaments municipals com les biblioteques, el museu i el teatre Sagarra. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: