Extremoduro anuncia dos concerts a Can Zam al juny de 2021

  • Xavi Chica

La banda extremenya Extremoduro ha anunciat una gira de concerts per a la primavera i estiu de 2021 (ha reprogramat els concerts de la gira que havia de fer el 2020 i que la pandèmia va impedir) i ara entre les ciutats que visitarà hi ha Santa Coloma de Gramenet. Els dies 25 i 26 de juny de 2021 la banda té previst fer dos concerts al parc de Can Zam. Inicialment aquests concerts s'havien de fer al Fòrum de Barcelona, però hi ha hagut un canvi d'emplaçament i la banda extremenya vindrà finalment a Santa Coloma. Evidentment, si la situació sanitària pel coronavirus ho permet, cosa que hores d'ara és una fet de molt mal predir. Des del grup de Plasencia són optimistes i consideren que encara queda mig any per a l'inici de la gira i que aleshores ja es podran fer concerts de gran format a l'aire lliure. 

Les entrades que el públic va comprar per als concerts de 2020 al Fòrum seran vàlides per als concerts de 2021 a Can Zam. I qui encara vulgui comprar entrades pot fer-ho a partir de 41 euros a través d'Internet. 

És el primer macroconcert que s'anuncia a Can Zam per al proper any 2021. Extremoduro ja va actuar al parc colomenc el passat juny de 2014. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.