L'Auditori torna a obrir les seves portes aquest divendres 16

  • Xavi Chica

L’Auditori Can Roig i Torres torna a obrir les seves portes aquest divendres 16 d’octubre després de sis mesos d’aturada obligada degut a la pandèmia per la Covid-19 i presenta la nova programació, que titula ‘Re-programats’. L’objectiu és que la programació del darrer trimestre de l’any sigui un tast decidit per la difusió definitiva de la música a tots nivells.

Les mesures de seguretat i protecció obliguen a ser prudents en la proposta, per això s’han reprogramat els concerts que es van frustrar el primer semestre. S’ha limitat, això sí, la distància física i el nombre de components de cada formació que podran interpretar dalt de l'escenari. També, s’ha reduït l'aforament del pati de butaques, que ha quedat en 108 locali­tats. Amb la ferma voluntat que l'Auditori sigui un pol de difusió musical i alhora un lloc segur per a tothom.

La programació estable obrirà amb el concert de Mireia Inglés de Cabal Musical (16 d’octubre, 21 hores), des­prés seguirà el S.XX per a piano i flauta d’Alex Aguacil i Cristian Farroni (23 d’octubre, 21 hores), ens acompan­yarà també el concert de Creacció Con­temporània (6 de novembre, 21 hores), amb Aristides Mateos, violí, i Jacob Cordover, guitarra. I es tancarà el cicle ‘Re-programats’ amb l'homenatge al 250 aniversari del naixement de Beethoven, amb el concert To be Beethoven Duel (21 de novembre, 21 hores), per la Camera­ta Gramenet i Carles Marigó i Juan Manuel Cisneros.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.