L'Escola de Música farà 40 concerts pel seu 40è aniversari

  • Xavi Chica

Aquest proper mes de novembre, l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres complirà 40 anys. Per celebrar-ne l’aniversari, aquest centre colomenc d’ensenyaments musicals, que compta actualment amb uns 500 alumnes, està preparant un cicle de 40 concerts, que es repartiran per diferents espais de la ciutat.

Les actuacions formaran part del programa de la 3a Mostra Music & Roig, que enguany tindrà com a lema 40 anys, 40 concerts.

Als concerts, que estan programats la setmana del 12 al 19 de març de 2021, hi participaran exalumnes, solistes i tots els grups instrumentals de l’Escola. També, hi haurà el concert de cloenda de les orquestres i solistes, que se celebraran ja el 21 de juny de l’any vinent

La Mostra, que s’adaptarà a les mesures sanitàries establertes segons l’evolució de la pandèmia de la Covid-19, comptarà amb un nou espai dedicat a l’antic alumnat que actualment es dedica professionalment a la música.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.