Pere Ferreres repassa la vida del boxejador José Hernández

  • Xavi Chica

El periodista colomenc de Radio Televisión Espanyola (RTVE) i col·laborador de El Mirall.net Pere Ferreres presentarà finalment el seu llibre Los años mudos el proper setembre a Santa Coloma en un establiment cèntric de la nostra ciutat. Aquesta obra narra en un estil realista la vida del boxejador colomenc José Hernández, sord de naixement i conegut sobre el quadrilàter per aquesta singularitat com el “mut”.

La novel·la retrata de forma fidel l'escena nacional i internacional de l'etapa franquista a Espanya, posant èmfasi a fets històrics, culturals, socials i esportius, de forma paral·lela als esdeveniments vitals i professionals d'aquesta figura de la boxa, desconeguda per molts ciutadans de Santa Coloma. 

El llibre de Pere Ferreres ja es pot adquirir online al web de l’editorial Pábilo a un preu de 15 euros. 

Recentment, el diari Sport va publicar un ampli reportatge sobre el llibre mentre que el director José Luis Garci, guanyador d’un Oscar per Volver a empezar, en va parlar àmpliament a la Cadena Cope.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.