Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

La biblioteca Central i la de Singuerlin fan anys en confinament

  • Xavi Chica

La biblioteca Central de Santa Coloma ha celebrat 25 anys aquesta setmana en plena pandèmia del coronavirus i per tant sense possibilitat d’organitzar un acte de celebració més enllà del món virtual. En aquest sentit, avui dijous 14 de maig, a partir de les 18 hores, es farà una sessió especial de l’Hora del Conte (18h) que es podrà seguir a través dels directes d’Instagram de la biblioteca (@bibstacoloma). La narradora professional Gina Clotet s’adreçarà a aquella hora al públic infantil. El proper 20 de maig hi ha una altra cita literària, en aquest cas  el club de lectura virtual comentarà l’obra Amb T de trampa amb Sue Grafton.

Dilluns 11 de maig va fer exactament 25 anys que la Biblioteca Central obria les portes per primer cop als usuaris, que van esperar el moment pacientment fent una llarga cua. Els seus responsables esperen repetir un moment així d’especial ben aviat quan tot torni a la normalitat.

Per la seva banda, demà divendres 15 de maig la biblioteca de Singuerlín farà 10 anys de vida, una dècada en què els seus usuaris han pogut gaudir d’un fons especialitzat en cinema d’autor i cinema documental, a banda d’un ampli catàleg de llibres i materials audiovisuals. Han estat deu anys de difusió del món del cinema, tant amb els materials creats des de la biblioteca com amb la programació estable de cinema a la sala Salvador Cabré. Per continuar amb aquesta difusió, la biblioteca ha preparat uns breus vídeos introductoris a la història del cinema, que celebra aquest any el seu 125è aniversari, i que es poden veure a través de les xarxes socials de l’equipament.

Cal recordar que l’actual biblioteca de Singuerlín, que duu el nom de Salvador Cabré per subscripció popular dels veïns, va agafar el testimoni de l’antiga Biblioteca Popular que es va posar en marxa al barri de Singuerlín el 31 d’octubre de 1974.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.