Vicenç Llorca presenta el seu darrer llibre "Simfonia de tardor"

  • Sara Simonet

Vicenç Llorca presenta demà a Can Sisteré el seu llibre Simfonia de tardor.  La presentació, a càrrec de l’autor i la poeta Marta Pérez Sierra, formarà part de la programació de la nova edició de “Paraula de Santa Coloma”.

El llibre se centra en la vida del prestigiós músic gironí Marc Giralt, qui es retira a Organyà amb el propòsit de culminar la seva trajectòria amb la creació d’una simfonia. Mentre la bellesa dels paisatges de l’Alt Urgell i Andorra inspiren la composició de la Simfonia de tardor, en Marc es torna a enamorar. Però uns fets inesperats canviaran el seu rumb vital i provocaran la seva misteriosa desaparició.

El nou programa de “Paraula de Santa Coloma” té com a objectiu fomentar la lectura i promoure la literatura colomenca. És una mostra imprescindible per conèixer el talent i la creativitat locals, i serveix com a punt de trobada amb la literatura i les seves autores i autors.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: