Llibres a domicili per a colomencs amb mobilitat reduïda

  • Xavi Chica

Santa Coloma ha iniciat una nova iniciativa amb el lema La biblioteca a domicili amb l’objectiu d’apropar la lectura i la cultura a totes les cases i per tant a tota la ciutadania.

Aquest nou servei de préstec que oferiran les quatre biblioteques del municipi el podran aprofitar totes les persones que, a causa de problemes de mobilitat, no es puguin desplaçar per si mateixes a cap de les biblioteques colomenques. La iniciativa comptarà amb el suport del Punt del Voluntariat i de diverses entitats vinculades al territori. “Ara més que mai és necessari que els serveis públics ens adaptem a les necessitats de la ciutadania i les biblioteques de Santa Coloma no en són una excepció”, s’indica des de la xarxa de biblioteques.

Poden obtenir més informació sobre aquest servei trucant al número de telèfon 93.466.15.51 o enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Durant el confinament provocat pel coronavirus les biblioteques han millorat els seus serveis en línia i continuaran treballant per fer més accessible la lectura a tothom.

Aquesta nova idea s’emmarca dins la iniciativa Santa Coloma llegeix, que busca fer arribar la lectura a tots els racons de la ciutat i fer possible el descobriment de tots aquells mons, visions i imaginaris que ens ofereixen els llibres, les pel·lícules, la música, etc., impulsant així el plaer de llegir en tots els seus formats.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: