Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Una revetlla marcada per la protecció davant la Covid-19

  • Albert Gracia

Serà una Revetlla de Sant Joan especial per la ‘nova normalitat’, però Ajuntament i Generalitat de Catalunya apel·len a la responsabilitat dels ciutadans per a que la festa sigui segura. El govern vol evitar les aglomeracions i manté com a essencials el rentat de mans, la mascareta i la distància de seguretat de dos metres.

La de Sant Joan és una nit especial, on els petards tornaran a ser protagonistes i és per això que l’Ajuntament també ha donat una sèrie de directrius per evitar qualsevol incident. “Assegureu-vos de comprar els productes pirotècnics homologats en un establiment autoritzat, seguiu les mesures d’higiene i protecció establertes, no us guardeu petards a les butxaques, no llanceu coets ni petards a menys de 500 metres de zones boscoses ni a mobiliari urbà...”, aconsella l’Ajuntament.

Serà una revetlla de Sant Joan diferent ja que les platges de Badalona i Barcelona, per exemple, estaran tancades per evitar així les aglomeracions habituals. A més, a Santa Coloma no s’ha convocat la tradicional berbena de Sant Joan que es feia a Can Zam tots els anys per la COVID-19. Tampoc baixarà la flama del Canigó. Una nit especial però que estarà marcada, sobretot, per la seguretat i la protecció contra la pandèmia del coronavirus.

 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.