Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Ajuntament: sense decisió encara sobre la Festa Major

  • Xavi Chica

L'Ajuntament de Santa Coloma encara ha de prendre la decisió definitiva respecte a la Festa Major 2020, que enguany s’hauria de celebrar del 4 al 7 de setembre.

El pla de desconfinament dissenyat pel govern central, que contempla diverses fases fins arribar a l'anomenada nova normalitat prevista per a finals del mes de juny, "encara no ens permet prendre una decisió que no sigui la de mantenir-nos prudents", informen fonts de l'Àrea de Cultura. 

Aquesta prudència és generalitzada en altres municipis del nostre entorn –Sant Adrià celebra la seva Festa en les mateixes dates-  però ja s'han produït les primeres cancel·lacions oficials de festes majors a causa de l'emergència sanitària. Municipis com Terrassa, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès o Matadepera ja han anul·lat oficialment les seves respectives festes, previstes entre finals de maig i l'agost. 

En el cas de Santa Coloma, a la comissió de festes s'han fet ja diverses propostes i es contempla des de la possibilitat d'anul·lar totalment la Festa Major, en el pitjor dels escenaris, o bé fer una festa de mínims, amb un calendari d'actes més reduït. També s'ha plantejat la possibilitat de potenciar excepcionalment la Festa Major d'Hivern aquest 2020 i concentrar al desembre –quan se celebra la Festa Major d’Hivern- més activitats.

La decisió final, però, dependrà del que diguin i aconsellin les autoritats sanitàries i de l'evolució de la pandèmia. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.