Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

El Barri Antic celebra la primera edició de la seva Festa Major

  • A. Aguado

Aquest cap de setmana se celebra per primer cop la Festa Major del Barri Antic. Tindrà el seu inici dissabte 14 de setembre a les 18:00h amb un cercavila a càrrec dels Grallers Gegants que començarà a la Plaça de la Vila i farà un recorregut pels carrers del barri (Vistalegre, Major, Pedró…) fins arribar al que serà l’espai central de les festes: la placeta del Passeig Mossèn Jaume Gordi.  L’encarregada de presentar els actes será l'actriu Carme Hellín i el pregoner d’aquesta primera edició serà José María Santos Molina, el Prebe, a qui veiem en la fotografia superior. 

Entre d’altres activitats en tindrem un sopar de “traje” dissabte a les 21h amb un ball de Mambo Duo per acabar la nit, jocs i animacions per a petits i grans diumenge a les 18:00h i un sorteig d’un lot de productes aportats pels més de trenta comerços locals que han col·laborat. D’actuacions musicals hi haurà la de Sweet Robles & Little b. Boutin just després del cercavila del dissabte i Quiet Jazz i les havaneres de Vela Llatina diumenge a les 19:00h.

L’organització d’aquestes festes és fruit de l’Associació d’Amigues i Amics del barri Antic, encapçalada per la Concepció Juni, veïna impulsora d’aquesta idea. Com que aquesta entitat encara no està constituïda legalment i per tant no tenen una assegurança de responsabilitat civil, el permís obtingut per l’Ajuntament ha estat demanat per l’Ateneu Julia Romera. Es preveu que en les pròximes setmanes s’acabi de formalitzar l’associació, que tindrà com a presidenta a Sílvia Terol i com a vicepresident a Pep Palacio.

Fotografia: Sergio Más Navarro. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.