Santa Coloma
 

L'Ajuntament farà tot el possible perquè Rosario torni en 2020

  • Xavi Chica

Una impressionant tromba d'aigua va obligar a suspendre l'esperat de Rosario Flores a la Plaça de la Vila de Santa Coloma ahir dilluns a la nit en la cloenda de la Festa Major 2019. Un video penjat per la mateixa artista i que poden veure sota aquestes línies demostra que era força inviable que se celebrés el concert, tot i que el fort ruixat va acabar minuts després de les onze de la nit, l'hora d'inici del concert. L'Ajuntament va informar que l'escenari havia quedat impracticable i que la pluja va afectar els equips tècnics i de so i que, per motius de seguretat, estava obligat a suspendre l'actuació. 

L'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha afirmat que l'Ajuntament farà tot el possible per portar Rosario a la Festa Major de l'any vinent, i la cantant també s'ha mostrat disposada a tornar a Santa Coloma el més aviat possible.

En casos com aquest hi ha contractada una assegurança de cancel·lació de concerts per raons climatològiques i intentarem esbrinar si aquesta cobreix el cent per cent de l'actuació.

El que sí que no es va suspendre va ser el piromusical Il·lusiona't a Can Zam, tot i que tots els assistents van quedar ben xops perquè el festival de focs artificials va coincidir amb el moment de més intensitat del xàfec. El final de la Festa Major, doncs, va ser passat per aigua. 

  

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.