Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Les Alternatives faran més visible la lluita contra el feixisme

  • Xavi Chica

La dinovena edició de les Festes Alternatives al carrer Victor Hugo (30 i 31 d’agost, i 1 de setembre) s’ha marcat com a prioritats visibilitzar la lluita contra el feixisme en totes les seves vessants i donar veu també a la lluita pels drets LGTBI mig segle després de la famosa revolta d’Stonewall.

Els organitzadors de les Alternatives denuncien i combatran “l’auge de les agressions i organitzacions feixistes que l’Estat tolera al carrer i també a les institucions. Les polítiques repressives i opressores de l’Estat continuen discriminant-nos pel nostre origen, la nostra identitat de gènere, l’expressió de gènere, l’orientació sexual i la classe social a la que pertanyem”, critiquen.

En relació a aquestes idees s’han programat tres dies de festes alternatives que un any més tindran el carrer Victor Hugo, entre l’institut Puig Castellar i el parc de Can Zam, el seu principal escenari. Les alternatives arrencaran amb el Correplaces, divendres a les 21.30h amb sortida des de la Plaça Pau Casals. A les 22h hi haurà Havaneres i rom Cremat amb el grup Vela Llatina, ja al carrer Victor Hugo. La nit continuarà amb diversos concerts (Renato al aparato, Mateólika i DJ Paunlao).

Dissabte és el dia amb més actes programats, que començaran a les 11h amb una mostra d’entitats contra l’Ibex-35, a la que seguirà una taula d’economia social i solidària, un vermut musical amb El Ferchu i el Pau, la clàssica paella popular, una demostració de glosa, taller de circ, una gimcana de l’economia social i solidària, un taller de salsa sense rols de gènere i ja a la nit (22h), diferents actuacions en una vetllada feminista amb Rap Lauren, Las Bajas Pasiones, Fray Yera i PD La Dolsa Adela.

Les Alternatives es clouran diumenge 1 de setembre amb jocs infantils a partir del migdia, concurs de truites, un dinar popular, una actuació del Poetry Slam Santako, un espectacle nocturn de foc i una última sessió de concerts amb Protoritmos, Las Bravas i PD Les Tres Bessones. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.