Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

El groc serà el color de la Festa Major de Santa Coloma 2019

  • Josep M. Roca

Un cartell de color groc, d’entre els tres que es podien escollir, ha estat el més votat per internet a la pàgina web municip0al , segons que va informar el full informatiu ahir divendres..

Les tres propostes són obra de l’estudi colomenc UoOh Design integrat per les dissenyadores Alba Valero i Elisabeth Fernández.

En el procés participatiu endegat fa uns dies, per a l'elecció únicament mitjançant el web municipal, han participat un total de 1.062 persones, de les quals un 47 per cent van votar per l’opció guanyadora. Es a dir, 500 persones.

La proposta escollida destacava clarament pel color groc viu del seu fons que li donava un to acolorit i festiu que finalment ha estat l’escollit. Cap mitja informatiu municipal ha donat les xifres de vots dels altres dos cartells.

Les dues dissenyadores de l’estudi  UoOh Design  tenen  una trajectòria molt consolidada en els àmbits del disseny, l’interiorisme i la comunicació. De fet, l’estudi és l’autor dels dissenys presentats pel partit socialista durant la campanya electoral en les passades eleccions municipals.

Podeu veure’ls tots tres clicant AQUÍ.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.