Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Els animals tindran veu el 8 de juny a la fira del Parc Europa

  • Xavi Chica

Els animals tindran veu i seran els grans protagonistes de la fira que Veu Animal organitzarà el proper dissabte 8 de juny al Parc Europa des de les 10h del matí fins a les 21h de la nit. L’esdeveniment promourà l’adopció, l’estima i protecció de les nostres mascotes en una època de l’any en què “se solen produir més abandonaments tant de gossos com de gats”, assegura Irene Arnedo, presidenta de Veu Animal.
La fira del 8 de juny recaptarà fons destinats al finançament de l’activitat de cura i acolliment que fa Veu Animal tot l’any, i que no és precisament barata, i també es recolliran aliments solidaris per a gossos i gats. Està prevista la presència de moltes protectores del territori.

També hi haurà desfilada de gossos en adopció, així com de gossos en propietat, xerrades, concursos, música, balls i una rifa solidària. També estarà present l’entitat Santa Coloma amb el Sàhara, entitat que busca cases d’acollida per als infants sahrauís que tenen l’oportunitat de passar l’estiu a la nostra ciutat. Un altre dels moments imprescindibles de la jornada serà una paella vegana a partir de les 14 hores (5 euros amb refresc).

Veu Animal és una associació sense ànim de lucre fundada el febrer de 2002 per un grup de voluntaris amb l’objectiu de vetllar pels drets i les necessitats dels qui no tenen veu: els animals. Actualment, l’entitat la formen una trentena de voluntaris i en el darrer any han atès 140 animals, la majoria d’ells gats, ja que en el cas dels gossos hi ha més conscienciació social i el Centre Comarcal d’Animals de Companyia del Barcelonès (CCAAC) centra més els seus recursos i recollida en ells que no pas en els gats.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.