Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Can Zam també acull la dinovena edició de la Festa dels Ibers

  • Xavi Chica

Enguany la Festa dels Ibers de Santa Coloma, que arriba a la seva dinovena edició, no s’ha inclòs, com passava en anys anteriors, dins el calendari de festes de barri, sinó al marge. La Festa dels Ibers tindrà lloc aquest cap de setmana de l’1 i 2 de juny i a banda de les activitats que es faran al parc de Can Zam, on destaquen la recreació del poblat des ibers i els espectacles nocturns, es potenciaran les visites al poblat ibèric amb un guia i un autocar llançadora.

Així, tots els colomencs que ho vulguin, podran visitar el poblat ibèric sortint des de Can Zam (hi haurà diverses sortides diàries tant dissabte com diumenge).

Els Ibers de Santa Coloma, ens comenta el seu president José Francisco Ramírez, mantenen una aliança amb la Colla Jove de Dimonis de la ciutat per continuar donant empenta a aquesta tradicional festa que recorda els nostres avantpassats a través de la recreació del seu poblat i dels diferents tallers que s’hi organitzen, i que viurà els seus plats forts a la nit, amb els espectacles de foc i pirotècnia, el ritual de la incineració i els focs artificials, entre d’altres activitats programades. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.