Santa Coloma
 

El festival de màgia fa volar la imaginació a la ciutat

  • Elsa Boloix

El cap de setmana més màgic de l'any ha arribat a la ciutat. El festival Santa Coloma Màgica se celebra des d'ahir divendres i fins demà diumenge i inundarà els carrers, el teatre i els bars colomencs d'il·lusió i somnis. El Mag Fleky és el seu impulsor i fundador, l'ànima mater de la màgia colomenc, que vol endinsar a tots els ciutadans en el món de la fantasia i així fer volar la seva imaginació.

El festival va tenir el punt d'arrencada el divendres 10 de maig a les 17h de la tarda amb una doble inauguració: una a la Plaça del Rellotge i una altra a la Plaça de la Vila. "Aquest any hem volgut engrandir la zona d'actuació fins al barri del Fons per atraure més gent", comenta Fleky.

Aquest dissabte al matí se celebra al Teatre Sagarra el concurs de mags júnior i un altre de mags sènior (majors de 21 anys), que serà una de les novetats aquesta quarta edició del festival. Dissabte a la tarda, a les 20h tindrà lloc l'esperada Gran Gala Professional de Màgia, també al Teatre Sagarra. "Espero que aquest any es torni a omplir la sala, és tot un repte que m'omple d'orgull i satisfacció", explica el fundador del festival. A més, el dissabte també es va a estrenar a les 12h de la nit una sessió golfa de màgia al bar La Lola oberta a tot aquell que vulgui participar.

Finalment, el diumenge 12 al matí serà l'acte de cloenda: la famosa gala infantil al Mas Fonollar on participarà la prestigiosa companyia de màgia 3 de Trèvol i el mag Monti. El més especial del festival segons el Mag Fleky és "veure les caretes dels nens mirant-te mentre els mostres la màgia".

I és que la màgia ja forma part de la identitat de la ciutat. "Santa Coloma és màgica ja de per si, sempre es bolca en esdeveniments d'aquest tipus i més quan hi ha una part solidària", assegura Fleky. El festival ofereix gran part dels seus beneficis a l'AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer).

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.