Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Tapes i menús especials en el Santa Coloma DeGusta

  • Xavi Chica

Aquest passat 1 de maig va començar el Santa Coloma DeGusta, una mostra gastronòmica que dura tot el mes de maig i que té com a característica que se celebra als propis establiments que s’hi han apuntat.

Enguany han estat 37 restaurants, bars i altres espais gastronòmics els que s’han apuntat a aquesta fórmula que tan bon èxit ha tingut en les edicions anteriors. A més de la participació dels establiments gastronòmics, la regidoria de Comerç i Turisme ha preparat maridatges, tastos, tallers i visites guiades per complementar, durant tot maig, l’oferta gastronòmica.

En total, 21 establiments oferiran la possibilitat de prendre tapes o plats a un preu taxat, majoritàriament els caps de setmana. 12 restaurants faran un menú els dijous, la majoria per la nit, tot i que alguns repetiran altres dies o ho faran a migdia. Altres quatre oferiran postres elaborats especialment per a aquesta fira.

El Mirall.net editarà un especial en el proper número (la sortida prevista és el 10 de maig) en què els lectors podran tenir la informació completa del que s’ofereix en aquesta fira. També trobareu la informació al catàleg que s’ha editat on figuren les propostes de tots els restauradors.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.