Les catifes florals tornen diumenge 17 d'octubre a la ciutat

  • Xavi Chica

Les catifes florals tornen a Santa Coloma el proper diumenge 17 d'octubre. Ho faran al Passeig Jaume Gordi, un emplaçament diferent a l'habitual. S'obre una nova etapa ja que a partir d'ara aquest esdeveniment se celebrarà cada any en un lloc diferent de la ciutat, i no només en els clàssics carrers que solien acollir-les: Santa Coloma, Major, Anselm Clavé i Sant Jeroni. 

Hi ha més novetats a banda d'aquesta descentralització de l'espai, i és que a partir d'ara les catifes no dependran exclusivament dels botiguers del centre, sinó que s'ha creat una nova junta, presidida per Manel Pérez, i on estaran representats la Fundació Tallers, l'Agrupació del Comerç i la Indústria, catifaires, botiguers, etc. 

A primera hora del matí, a partir de les 07h aproximadament, començaran a confeccionar-se les catifes. Al migdia, els grallers amenitzaran l'esdeveniment. A les 19h de la tarda es farà la tradicional trepitjada, que comptarà amb la presència dels Gegants, els Capgrossos i també de l'alcaldessa Núria Parlon, segons han informat els organitzadors. 

El trànsit al Passeig Jaume Gordi quedarà tancat des de primera hora del matí fins a la nit, i tampoc es podrà estacionar en el tram on es construiran les catifes. L'espai també quedarà delimitat perquè no hi hagi aglomeracions de gent. 

Fotografia: Andreu Fernández. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: