Ja es coneixen les primeres actuacions de la Festa Major

  • Xavi Chica

Ja es coneixen algunes de les actuacions que hi haurà a la Festa Major 2021. Per exemple tornen els eterns Los Sirex, amb més de 5 dècades sobre els escenaris i diversos concerts ja a Santa Coloma. La seva pròxima visita a la nostra ciutat serà el dissabte 4 de setembre, al pati de l'escola Fray Luis de León, un dels nous escenaris de la festa. Altres cites que es poden avançar són el concert de l'artista colomenca Queralt Lahoz al Parc del Motocross (divendres 3 de setembre) i la funció teatral del Mag Lari (diumenge dia 5, al Teatre Sagarra).

En el cas dels concerts serà imprescindible reservar l'entrada amb antelació a través d'Internet, com marca la normativa anti-covid i perquè els aforaments seran limitats i es col·locaran cadires per a tots els assistents. Cal estar atents, doncs, als canals de comunicació de l'Ajuntament per conèixer el procés de reserva d'entrades que es posarà en marxa properament.

Més detalls de la propera festa colomenca. Es triplicarà el nombre d'activitats pensades per a un públic familiar a través del cicle Uau!, que aquest any passarà a denominar-se Súper Uau! Hi haurà activitats familiars en tots els districtes de la ciutat.

També es coneix la identitat de les properes pregoneres: seran el duo de jugadores de petanca María José Díaz i Alba Coll, qui tantes alegries han donat al Club Petanca Santa Coloma durant els últims anys. Totes dues havien de donar el pregó l'any passat, però la pandèmia ho va impedir.

D'altra banda, s'ha confirmat que hi haurà focs artificials, però amb una nova fórmula diferent a la que venim veient a Can Zam per evitar grans concentracions de gent. Aquí el secret encara està ben guardat. Cal destacar també que hi haurà fira a Can Zam després d'arribar a un acord satisfactori amb els firaires. 

A mida que es vagin fent oficials noves actuacions, informarem tant a través de la nostra web com a la nostra revista. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: