Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

L’Aplec de la Sardana s’ajorna fins al proper 26 de setembre

  • Albert Gracia

L’Aplec de la Sardana, organitzat pel Patronat Pro Aplec i Amics de la Sardana, finalment no se celebrarà a Santa Coloma l’últim cap de setmana de maig, com estava previst, per la crisis del coronavirus. Davant l’incertesa del moment, els organitzadors han decidit posposar la cita al dissabte 26 de setembre, quatre mesos més tard.

Es farà al Parc Europa, com a les últimes edicions, i comptarà amb la Cobla de la Marinada, la de la Bisbal Jove i la de Sabadell. Les dues últimes repeteixen respecte l’any passat, quan si es va poder festejar el 65è aniversari de l’Aplec de la Sardana. Recordem que anteriorment aquesta celebració es duia a terme a la Plaça de la Vila i, fins i tot, a Can Moliner.

Aquest no és el primer ajornament a les sardanes colomenques aquest any. La COVID-19 ha fet canviar la programació sardanista a Santa Coloma i el passat mes d’abril ja es va anunciar l’ajornament de les audicions convocades pel dia de Sant Jordi, el 23 d’abril. Aquesta festa se celebrarà el 23 de juliol si la crisis pel coronavirus així ho permet. També es va cancel·lar l’excursió a l’aplec de Caldes de Malavella del 10 de maig i, per últim, el dia del soci, que estava previst celebrar-ho el pròxim 21 de juny, però que també ha quedat anul·lat.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.