Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

La Festa Major també podria veure's afectada pel virus

  • Xavi Chica

La Festa Major és un dels esdeveniments socials i culturals que han de preparar-se amb més temps d'antelació a causa de l'important nombre de contractacions que han de tancar-se i l'organització de molts actes que impliquen a una gran quantitat d'entitats. És per aquest motiu que l'actual crisi del coronavirus COVID-19 ha obligat el consistori a començar a contemplar diversos escenaris i models de festa en funció de com evolucioni la pandèmia. 

El primer dels escenaris és mantenir una Festa Major normal, de màxims, amb els habituals quatre dies de durada. La segona opció passa per retallar els dies de festa o bé el nombre total d'actes. Es contemplen diverses opcions, fins i tot la de no poder-se celebrar la Festa Major en el pitjor dels escenaris possibles. 

Algunes ciutats europees ja han començat a anul·lar els seus festivals d'estiu, com per exemple Edimburg. Haurem d'estar atents doncs a veure què passa amb els festivals que ha d'acollir Can Zam al juliol, tant el Rock Fest com el Rock in Ton Park Santako, que també es podrien veure afectats si no s'ha controlat del tot la pandèmia. 

Fotografia: Andreu Fernàndez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.