Santa Coloma
 

Tres esdeveniments culturals de nivell demà a Santa Coloma

  • Andrea Aguado

Demà 10 d’octubre tenim tres propostes culturals importants a Santa Coloma de Gramenet. Per una banda, l’exposició al Centre Cívic del Riu del reputat fotoperiodista Gervasio Sánchez Visiones Saharauis, que es troba dins el marc de les Jornades de Cooperació i Solidaritat de la ciutat. És el segon cop que Gervasio ve a Santa Coloma. Col·laborador de la Cadena Ser, la BBC i director del Seminari de Fotografia i Periodisme d’Albarracín, cobreix conflictes arreu del món però la Guerra dels Balcans va marcar un abans i un després.

En una xerrada amb El Mirall.net, el reconegut fotoperiodista ha destacat les institucions de la nostra ciutat per la implicació i la defensa dels drets humans i la multiculturalitat, a més de voler incidir en que en una ciutat amb tanta inmigració com Santa Coloma, és totalment necessària i productiva l’activitat de cooperació i convivència entre les cultures i el coneixement d’aquestes.

D'altra banda, demà a les 19:30h, a la Biblioteca Central, Toni Quero, traductor, acompanyarà a l’escriptor i doctor en comunicación social Vicenç Llorca en la presentació del seu darrer llibre La frase immutable, una antologia bilingüe de poemes escollits des del 1987 fins l’any present. I a les 21:00h, com ja vam publicar, el concert benèfic del Rotary Club al Teatre Sagarra on la recaptació serà per a un sistema de videoconferència en l’àmbit oncològic entre els hospitals de Badalona, Mataró, Can Ruti i Santa Coloma de Gramenet.

Fotografia d'Andreu Fernàndez a l'entrevista amb Gervasio Sánchez. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.