Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Joaquín Moreno torna a presidir la Cofradía de la Vera Cruz

  • Xavi Chica

Després de quatre anys de treball amb Javier Rojano com a Germà Major i la seva junta a la Confraria de la Vera Cruz, aquest passat diumenge 15 de setembre es va produir el relleu oficial donant pas a la nova directiva, encapçalada per Joaquín Moreno Rodríguez, que ja va ser durant més de dues dècades el seu Germà Major. A més de Moreno, la nova junta està integrada per Saturnino Jiménez (vicegermà major), Joaquín Fernández (secretari), Raúl Gómez (vicesecretari), Vanesa García (tresorera), Alba Vaquero (vicetresorera), Rosario Rodríguez i Asunción Fernández (vocal i camarista), Eduardo Vicente, Pedro Díaz i Tino Mota (vocal logística i producció) i Juan Carlos Ballestero (vocal i relacions joventut).

En l'acte de relleu de germans majors celebrat a l'Església de Santa Coloma, que va tenir lloc després d'una missa a la Virgen de los Dolores, van acudir tots els partits polítics amb representació al consistori, a més de moltes entitats de la ciutat i també de Badalona, com ara la Germandat del Redemptor i Soledat del barri de Llefià, qui va cedir per a aquesta ocasió tan especial el parament de l'Antiga Soledad de Badalona. Després del jurament de la nova junta, es va procedir al tradicional besamans a la Virgen María Santísima de los Dolores.

La confraria va ser fundada el 1994 i des dels seus inicis han estat moltíssimes les persones que hi han participat o com a espectadors de les seves activitats, especialment la processó de Setmana Santa. El passat 11 de setembre la confraria també va participar en l'Ofrena Floral de la Diada celebrada a la Plaça de la Vila de Santa Coloma.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.