Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

La Colla Vella de Diables celebrarà els seus 35 anys a la FM

  • Xavi Chica

La Festa Major 2019 serà l'escenari propici per celebrar els 35 anys d'existència de la Colla Vella de Diables de Santa Coloma, que faran vibrar la ciutat amb una edició molt especial del Correfoc.

El recorregut del Correfoc 2019, que començarà el dissabte 31 d'agost a les 22h amb un espectacle per obrir boca, serà el següent: Església Major, Passeig Jaume Gordi, carrers Major, Santa Coloma, Sant Jeroni, Doctor Ferran, Safareig, avinguda Francesc Macià i finalització a la glorieta del Parc Europa, al skatepark vell.

A més de la Colla Vella de Diables, el correfoc comptarà amb la presència i participació d'altres entitats colomenques com són les Bruixes de Gramenet i els Draconaires, a banda de la visita dels Diables de Sant Andreu i la dels Diables de la Verneda.

Al correfoc es recomana portar samarreta de màniga llarga o dessuadora de cotó, pantalons llargs, sabates tancades, mocador al coll i barret o caputxa.

Cal recordar també que a la Festa Major 2019 també hi haurà un Correfoc adreçat als més petits.

Fotografia: Correfoc de l'any 2000. Fotografia extreta del Facebook de la Colla Vella de Diables de Santa Coloma. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.