Santa Coloma
 

Jordi Martínez torna a l'escenari recuperat d'un accident de moto

  • Xavi Chica

L’estimat actor de Santa Coloma de Gramenet Jordi Martínez ha pogut tornar als escenaris recentment un cop recuperat d’un greu accident de trànsit que l’ha mantingut lluny dels escenaris durant el darrer any.

L’actor, que al llarg de la seva carrera professional ha encarnat personatges en diverses de les sèries més populars de Televisió de Catalunya, com per exemple Nissaga de Poder, Ventdelplà, Kubala Moreno o Merlí, entre d'altres, va patir dues fractures als braços en un accident amb la motocicleta quan un altre vehicle va envair el seu carril.

El procés de recuperació de les seves lesions ha estat llarg, i l’ha obligat a passar diverses vegades per la sala d’operacions. Afortunadament, ha pogut reprendre la seva carrera professional. 

Martínez, que acaba de complir 60 anys, ha tornat fa poques setmanes al teatre amb l’obra El somriure al peu de l’escala, on torna a fer de pallasso, i que es pot veure al Teatre Lliure de Barcelona. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.