Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Santa Coloma tindrà escola de sardanes gratuïta al CEP

  • Xavi Chica

Les persones interessades a aprendre a ballar sardanes tindran la possibilitat d’apuntar-se a una escola gratuïta on es faran classes tots els dissabtes de 10:30 a 12h. Es tracta d’una iniciativa que impulsa els Amics de la Sardana, una secció del Centre Excursionista Puigcastellar, al carrer Sant Josep, 20. Allà tindrà la seu l’escola i tothom qui vulgui apuntar-se pot contactar i demanar més informació al telèfon 93.385.99.41.

L’escola comptarà amb monitors de l’Associació de Colles Sardanistes Laietans i hi haurà la possibilitat d’incorporar-se a les Colles Sardanistes i formar part de la competició de Sardana Esportiva.

Aquest final d’abril s’ha tancat, per als amants i practicants de sardana, de manera frenètica. El 23 d’abril, com és tradició a la nostra ciutat, els Amics de la Sardana van fer una audició de sardanes el dia de Sant Jordi a la Plaça de la Vila amb la Cobla Premià.

Una altra cita important per a la secció d’Amics de la Sardana i Patronat pro Aplec del Centre Excursionista Puigcastellar va ser l’anada al 27è Aplec de la sardana que va tenir lloc a la capital del cava, Sant Sadurní d’Anoia, el passat 28 d’abril.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.