Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

50 tallers d'educació ambiental es fan les properes setmanes

  • Xavi Chica

Amb l'arribada de la primavera s'ha estrenat a Santa Coloma un ampli programa de tallers d'educació ambiental. En total, seran mig centenar d'activitats gratuïtes, adreçades a tots els públics, que es desenvoluparan principalment durant els caps de setmana i que tindran com a principal objectiu millorar el coneixement i la conservació del nostre entorn.

Es busca que la ciutadania tingui una influència positiva en el medi ambient més proper (riu Besòs, parc de la Serra de Marina, parcs i jardins, fauna i flora colomencs ...) i ajudar a fer una reflexió sobre les accions que incideixen en ell i quina és la nostra responsabilitat diària.

Les diferents propostes mediambientals es duran a terme en diversos punts del terme municipal. Destaca, a més dels espais ja citats, la nova Aula Ambiental Isabel Muñoz, situada al parc de Can Zam, que ha d'esdevenir un espai de referència juntament amb les jugateques ambientals i el Centre d'Educació Ambiental Ecometròpoli.

Algunes de les activitats programades són ja conegudes per la ciutadania però hi ha altres que són novetats força interessants, com ara l'anomenada "Scape Room. Podem escapar de la destinació del canvi climàtic!". Santa Coloma també es va sumar a la fi de març a l'Hora del Planeta i en breu també participarà en altres jornades com Let 's Clean Up Europe (la seva sisena edició se celebrarà entre els dies 10 i 12 de maig) o el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny).

La programació d'activitats a favor del medi ambient es va posar en marxa a Santa Coloma el 2011 amb el naixement de Ecometròpoli i poc a poc ha anat enriquint-se amb noves idees i protagonistes. Durant 2018 prop de 3.500 persones van participar en alguna dels tallers programats.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.