Els Laietans tornaran a les diades celebrant el Castell de Tothom

  • Xavi Chica

La represa de les activitats que van quedar aturades amb la Covid-19 segueix obrint-se pas. Poc a poc Santa Coloma recupera el calendari habitual i els actes presencials. I el proper serà una de les activitats que encara no s’havien pogut celebrar en format habitual: una diada castellera.

Durant aquest temps, la ciutat ha vist diades virtuals, vídeos, tallers, dibuixos, colles castelleres de fusta, concerts de gralles i alguns pilars en actes concrets, però el 7 de novembre els castells tornaran a Santa Coloma aquest diumenge 7 de novembre.

I és que els de la camisa verda portaran a terme de nou el Castell de Tothom, una diada que arriba a la seva cinquena edició. Precisament, han volgut destacar aquesta recuperació de les trobades castelleres amb el lema d’enguany “Tornem a omplir les places de colors!”, en referència als colors de les camises de les colles castelleres.

Així, laietans i laietanes tornaran a aixecar castells a la ciutat prop de dos anys després el proper diumenge 7 de novembre a les 12 hores a la plaça del Rellotge,i on estaran acompanyats dels Castellers de Badalona, els Castellers de la Il·lusió i la Muixeranga de Barcelona.

A més dels assajos de preparació -que s’estan fent els divendres de 20 a 21.30h a l’escola Beethoven- la colla també està duent a terme tallers a entitats i organismes de la ciutat per tal de donar a conèixer l’entitat i la iniciativa, que pretén visibilitzar la riquesa d’orígens de Santa Coloma i mostrar la diversitat com a un valor en positiu. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: