El restaurant Lluerna oferirà el nou “Menú de Tardor”

  • Sara Simonet

La Coliflor, la mongeta del ganxet, el moniato, el bulb de fonoll, el sorell, la magrana, el pollastre, la castanya i el rovelló són els productes bàsics del Menú metropolita de Tardor. Un menú que formarà part del projecte "Barcelona, Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible 2021".

El menú metropolità de tardor ha estat presentat en un showcooking a la ciutat de Santa Coloma amb la presència d'Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i presidenta de l'AMB; Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma, i Víctor Quintillà, xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma.

En aquesta iniciativa hi participaran 163 restaurants de tot el territori metropolità, que oferiran en les seves cartes i menús plats variats que seguiran els principis d'una alimentació sostenible, saludable i de temporada. En el cas de Santa Coloma, l'únic restaurant que oferirà aquest menú serà el restaurant Lluerna.

El menú, que es podrà veure al blog Alimentació Metropolitana el proper dia 8 d'octubre, forma part del cicle el Menú de les Estacions i ha estat confeccionat amb aliments de temporada i de proximitat provinents del territori metropolita i treballat amb entitats del sector de la restauració, com el Gremi de Restauració, Barcelona Slow Food i Barcelona Restaurants Sostenibles.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: