L'Àrea Cultural Oriol convoca els 17ens Premis Climent Mur

  • Xavi Chica

L’Àrea Cultural Oriol de Santa Coloma de Gramenet ha convocat la 17ª edició dels Premis Climent Mur perquè les diferents institucions i associacions de la nostra ciutat puguin presentar les candidatures de les persones que creguin són mereixedores d’aquesta distinció.

Recordem que seran premiats dones i homes que, en la seva convivència diària i sense afany de protagonisme, demostrin tenir "uns valors que promouen al seu voltant un món més solidari i joiós", com diuen les bases d'aquests premis, que es convoquen cada dos anys. 

"Creiem que, a les diverses associacions de la nostra ciutat, tenim persones concretes que poden ser proposades als Premis Climent Mur gràcies a les seves qualitats de fer una tasca solidària envers als altres", apunten des de l'Àrea Cultural Oriol. 

Fins al proper mes d’octubre hi ha temps per presentar les candidatures, tenint en compte que el lliurament dels Premis serà el dia 21 de novembre.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: