El Grup de Joves de Singuerlín tanca després de 36 anys

  • Xavi Chica

Els joves de Singuerlín ja no gaudiran del seu temps lliure i d’oci com ho havien fet fins a l’actualitat. El Grup de Joves del barri, fundat fa 36 anys, desapareix a causa de la manca de participació dels nens i adolescents que viuen a la zona. L’esplai, que fa 3 anys comptava amb una trentena de participants, ha perdut força durant els darrers mesos i ara amb prou forces superava els cinc integrants.

Isabel Crehuet, presidenta de l’associació, intenta explicar aquesta davallada de participació: “Les empreses de serveis són més còmodes per a les famílies i cada cop menys pares i mares es sentien identificats amb el nostre col·lectiu”. Un col·lectiu pel que, segons aquesta professora de tota la vida, han arribat a passar uns 900 joves des de 1982, any en què es va fundar.

Tot i el tancament de l’esplai, a Singuerlín es mantindrà l’oferta d’activitats com el teatre o el senderisme, fins ara organitzats pel Grup de Joves. Ara l’associació s’acomiada, però en el record quedarà la seva gran tasca d’integració de nois i noies en situacions problemàtiques i la bona convivència al barri que ha fomentat durant més de tres dècades.

Notícia redactada per Carlos Jiménez

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.