Ja està en marxa la programació d’estiu de la Serra d’en Mena

  • Sara Simonet

La programació d’estiu a la Serra d’en Mena ofereix una nova mirada dels espais públics d’ençà que fa sis anys que es va començar a implementar en el marc de la programació comunitària. En col·laboració amb la Fundació Carta de la Pau, l’Ajuntament i d’altres agents comunitaris, la proposta pretén dinamitzar els espais públics amb més oferta d’activitats infantils i juvenils per a fomentar la convivència.

Algunes de les activitats es duran a terme en col·laboració amb els casals d’estiu i centres oberts dels barris, com ara el Centre Infantil i Juvenil Rellotge XXI, la Fundació Germina, el Centre Moisés, o el Casal dels Infants. Aquesta programació ha de servir també per reforçar les iniciatives existents de projectes socioculturals i socioeducatius per a infants, joves i famílies.

Les activitats infantils ja han començat, i qui ha volgut apuntar-se ho ha hagut de fer amb preinscripció prèvia per tal de garantir l’aplicació de totes les mesures de seguretat i salut. El proper dissabte 24 de juliol, els més joves podran gaudir de divertits jocs a la taula de llums, d’un simulador 3D, o de l’air-hockei.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: