Del Hoyo presenta dimecres el seu darrer llibre de poemes

  • Xavi Chica

Aquest dimecres 2 de juny, a partir de les 19 hores, l'escriptor colomenc Rodolfo del Hoyo presentarà el seu darrer llibre de poemes, titulat Pel camí dels àlbers, a la biblioteca Salvador Cabré de Singuerlín.  

"Pel camí dels àlbers" és un llibre que entrellaça la poesia i la fotografia i ha estat publicat per l'editorial Pont del Petroli, de Badalona. A la presentació també estaran presents la periodista Laura Garcia i l'escriptora Margarida Codina. També llegiran poemes algunes persones properes a l'autor. 

El títol és un homenatge a l'escriptor colomenc dels anys 30, Josep Sol, i als àlbers que vorejaven el Besòs en la seva joventut, però també en la del propi autor. Malauradament, van desaparèixer i fins el nom del passeig de ribera es diu ara Salzereda en lloc d'Albareda o Albereda, "com hauria de ser", subratlla Del Hoyo. El llibre conté també fotografies de Miriam G. Troncho, amb qui l'escriptor ha treballat conjuntament des de fa uns anys en una experimentació de fusió entre poesia i fotografia.

Les persones interessades en assistir a la presentació cal que s'inscriguin a l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: