Inscripcions per a les activitats d'estiu d'infants i joves

  • Xavi Chica

El proper dimarts 1 de juny s’obriran les inscripcions a totes les activitats d’estiu adreçades a la infància i l’adolescència. L’Ajuntament ha ampliat i diversificat l’oferta per facilitar la conciliació familiar i laboral en els mesos de juliol i agost. 

Dimarts de la setmana vinent s’obriran les inscripcions a colònies, casals, campus esportius, teatre i jocs en família adreçades als nens i nenes i als i les joves de la ciutat, i programades durant juliol i agost. Enguany, s’ha ampliat i diversificat l’oferta amb relació a altres anys (sense tenir en compte el 2020, quan es va haver d’adaptar a la pandèmia), per facilitar la conciliació laboral i familiar, acompanyar als infants i joves emocionalment fent diferents activitats, i oferir propostes que esdevinguin espais de descoberta i coneixement.

El 2021, l’Ajuntament també ha fet una inversió important per oferir una agenda d’estiu a l’abast de totes les famílies. Per primer cop s’ofereixen colònies, que seran finançades en un 80 per cent per l’Ajuntament per a tots els nens i nenes que s’inscriguin. També es duran a terme moltes activitats gratuïtes per a infants, com el teatre familiar o les activitats de Juguem amb família, o per a joves, com Esport lliure, el Casal a cegues o el Basket Beat.

Des dels equipaments joves CRIJ Rellotge XXI i CRJ Mas Fonollar s’ha programat una oferta molt diversa que vol ajustar-se al màxim a les necessitats i inquietuds dels i les joves, donant resposta a totes les franges d’edat d’entre els 12 i els 35 anys. Totes les activitats compliran les normatives sanitàries en vigor sobre mesures addicionals de prevenció, protecció i organitzatives, durant el perllongament de la crisi sanitària.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: