S’inicia el programa d’activitats de la tardor d’Ecometròpoli

  • Xavi Chica

Aquest setembre s'ha posat en marxa la programació de tardor del centre d’educació ambiental Ecometròpoli. Enguany, es portaran a terme una cinquantena d’activitats medioambientals amb què famílies, infants i persones interessades tindran l’oportunitat d’aprofundir en el coneixement de l’entorn natural i la biodiversitat de Santa Coloma.

Totes les activitats són gratuïtes i adreçades a tots els públics, tant les que es facin al Centre d’Educació Ambiental Ecometròpoli com a l’Aula Ambiental de Can Zam Isabel Muñoz i a la jugateca situada al Parc del Molinet. Les podeu consultar al Facebook de l’Ecometròpoli. Caldrà, això sí, inscriure’s prèviament dues setmanes abans als tallers per garantir un nombre limitat de persones participants. El número de telèfon per fer les inscripcions és el 618.007.230.

Dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible, Ecometròpoli també participarà amb la construcció d’un cotxe solar. D’altra banda, s’han programat tallers dedicats a la vida d’animals com són les marietes (20 de setembre), les formigues (que es farà el 17 d’octubre a l’Aula ambiental de Can Zam Isabel Muñoz a partir de les 11.30h) o els eriçons (el 25 octubre, també a les 11.30h, però en aquest cas a Ecometròpoli).

També cal afegir que aquest 4 d’octubre es farà una nova jornada del ja tradicional anellament d’aus al parc fluvial del Besòs, des de les 10h fins a les 14h.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.