Hi haurà un programa de compra de llibres a llibreries locals

  • Xavi Chica

El Pacte Local per a la reconstrucció cultural per combatre la pandèmia de la Covid-19 a Santa Coloma contempla com a mesura de xoc posar en marxa un programa de foment de la compra de publicacions a les llibreries de proximitat de la ciutat.

Aquest programa es vehicularà a través de dos fronts. El primer, explorant les possibilitats de la inclusió de clàusules socials a les licitacions per a l'adquisició de fons bibliogràfic per a les biblioteques.

El segon, mitjançant un programa de promoció de la compra per part de particulars, subvencionant a les famílies interessades el 50 per cent de les combres de llibres fins a un import màxim de 25 euros per unitat familiar, aplicable a llibreries amb raó social ubicada a Santa Coloma.

Segons detalla el pacte local, serà prioritària l'atenció a aquelles famílies o persones que es trobin en una situació d'especial vulnerabilitat (famílies mono marentals, víctimes de violència masclista, amb membres en atur de llarga durada...) valorant-se l’augment de la dotació del programa per a aquests col·lectius. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.