Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Indústries es juga la vida en plena cavalcada de Reis

  • Josep M. Roca

Coincidència inoportuna, possiblement evitable. O no. El cas es que Indústries es jugarà el seu futur a la lliga, juga contra el cuer i necessita guanyar si o si, el dia del debut a la banqueta de Javi Rodríguez. el mite.

L’escenari serà l’Olímpic de Badalona, on ha de jugar l’equip industrial per la manca d’una altra instal·lació adequada a Santa Coloma i l’horari serà a les 7 de la tarda de la vigília de Reis, mentre als carres de Santa Coloma Ses Majestats es passegen en olor de multituds.  Qui  anirà a la ciutat veïna a veure l’equip de més categoria a Santa Coloma?

Amb públic o sense, els tres punts són d’or i claus per a ser un equip amb potencial per escapar de la zona de descens que quedaria ja a sis punts.

És el primer partit de la segona volta i un triomf donaria molta moral a un equip que amb Javi Rodríguez vol lluitar per estar al playoff que quedarien només a 6 punts de distància.

 Aquesta és la gran importància d’aquest partit davant un rival a qui es va guanyar en la primera jornada de la competició a domicili per 1-3.

La falta de Sepe, lesionat, serà un problema per a Industrias Santa Coloma, tot i que el nou míster recupera  BorjaAlbet Cardona

La primera llista de convocats que ha facilitat Javi Rodríguez després de l’últim entrenament és la formada per: Borja i Feixas (porters), Khalid, Uri Santos, Well, Pablo Vidal, Albert Cardona, David, Corso, Bermusell, Verdejo i Bruno Petry.

Pabelló Olímpic de Badalona, 19 hores, 5 de gener.

16 jornada de la LNFS.

 

Fotos: Andreu Fernández i Industriasmedia.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.