Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

Bruno Petry, brasiler, tercer estranger d’Indústries

  • Josep M. Roca

El brasiler Bruno Petry és nou jugador d’Industrias Santa Coloma. L’ala-pivot del conjunt Copagril té  una llarga experiència ha desenvolupat gairebé tota la seva carrera al futbol sala del seu país amb un parèntesi entre 2015 i 2017 en què va jugar a la LNFS amb Pescados Rubén Burela, justament el primer rival dels colomencs a la Lliga.

Bruno Petry té 30 anys i jugarà a  l’equip colomenc les dues properes temporades. Són ja 6 les cares noves del primer equip aquesta temporada. Han fitxat, el porter del filial Borja,  els  nacionals  Khalid, Bermusell, Sepe i l’argentí Pablo Vidal .

En aquest cas es tracta d’un jugador experimentat que ha desenvolupat gairebé tota la seva carrera al futbol sala brasiler amb un parèntesi entre 2015 i 2017 per jugar a la LNFS amb Pescados Rubén Burela.

El jugador ha declarat als mitjans del club que: “Vaig decidir acceptar l’oferta d’Indústries Santa Coloma, perquè és un equip referent, amb tradició a Espanya, i pel projecte que m’han explicat”. Bruno Petry considera que no tindrà problemes per a adaptar-se a la LNFS després del jugar a Burela. Sobre ell ha dit: “sóc un jugador molt competitiu, valoro molt el treball en equip i estic disposat a deixar tot el que tinc per ajudar els meus companys. Així ha estat en tots els equips amb els quals vaig treballar i Industrias no serà diferent”.

Bruno Petry no serà l’últim fitxatge per a aquesta pròxima temporada. El club està treballant per tancar una plantilla de 13 jugadors i està acabant de negociar l’última incorporació.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.