Posaran el nom de Vicenç Garcia a la llotja del pavelló

  • Josep M. Roca

La llotja del Poliesportiu Nou durà el nom de Vicenç Garcia, segons que ha pogut saber El mirall.netLa Comissió del Patrimoni, reunida divendres passat, va decidir negar la petició que amb prop de 700 signatures van fer els aficionats. Las raons de la denegació es basen en el fet que els estatuts de la Comissió no permeten afegir al Nomenclàtor de carrers, vies i espais públics (edificis, monuments, llocs emblemàtics...) el nom de persones encara amb vida.

Si que permet fer-ho quan la denominació aprovada fa referència a una part d’aquests edificis com ja passa en altres llocs de la ciutat. D’aquesta manera, la comissió va considerar que el president del F.S. Garcia mereixia aquest reconeixement i ho va aprovar.

Ara, la secretaria de la Comissió haurà de gestionar aquesta proposta aprovada perquè siguin els òrgans municipals legalment autoritzats els que l’autoritzin i la facin efectiva de la manera escaient i passi a formarpart del Nomenclator de la viutat.

El que va quedar palès en aquesta reunió és que la denominació oficial de l’edifici es Polisportiu Nou, malgrat que va inaugurar-se l’any 1977, fa 44 anys.

Avui lliga contra Palma

Indústries es jugarà avui contra Palma Futsal, segon classificat, saber quina és la seva lluita en el campionat de Lliga. A manca de set jornades i situats a cinc punts de la vuitena plaça que dona dret a jugar els play off, i a quatre del descens, una derrota de l’equip comprometria molt el seu futur en la categoria, mentre que el triomf podria permetre Indústries apurar les seves opcions a estar viu en la postemporada.

Fotos: El mirall.net

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: