Dissabte hi ha jornada de portes obertes al reformat Pavelló Nou

  • Xavi Chica

Aquest dissabte 27 de març, d’11h a 14h i de 17h a 19h, es realitzarà una jornada de portes obertes amb visites guiades al Pavelló Poliesportiu Nou, per mostrar tots els espais que s’han renovat. Se seguiran estrictament les mesures sanitàries establertes arran de la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta setmana Indústries Garcia ja ha realitzat els primers entrenaments a l'equipament i el debut oficial serà el proper 4 d'abril contra el Barça en el partit corresponent a la 26a jornada de primera divisió. L’objectiu de la reforma ha estat resoldre les problemàtiques relacionades amb l’antiguitat de l’equipament (va ser inaugurat el 1977) i adaptar-lo a la nova normativa de competició de la Primera Divisió de futbol sala. La reestrena del nou equipament arriba amb molts mesos de retard respecte a les previsions inicials. 

A més, s’han aportat millores en l’evacuació, l’optimització de l’aforament, l’accessibilitat universal al 100 per cent i la funcionalitat. El Pavelló Nou és el més utilitzat de la ciutat, sent l’espai habitual d’entrenament i de competició de fins a 17 entitats colomenques, que representen a més de 500 persones usuàries al dia (més de 150.000 l’any).

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: