Indústries continua la pretemporada al pavelló del Raval

  • Albert Gracia

Indústries Santa Coloma va iniciar aquest passat dilluns la seva segona setmana de pretemporada a Santa Coloma, al pavelló del Raval. Fins aleshores, el conjunt dirigit per Javi Rodríguez s’havia entrenat a Montmeló, aprofitant la bona relació amb l’AE Montmeló, i a Andorra, on va fer un stage del 3 al 7 d’agost.

Ja a Santa Coloma des de la setmana passada, el conjunt industrial continua la seva pretemporada sabent que la temporada encara no té una data d’inici. En un principi, la Lliga Nacional de Futbol Sala havia de començar el proper 5 de setembre, però la Federació espanyola ja va informar fa una setmana de que posposava l’inici ‘sine die’ a l’espera d’un protocol de seguretat.

Aquest protocol encara no ha arribat, però Indústries continua preparant la propera temporada amb la plantilla ja tancada. Aquesta setmana, Indústries Santa Coloma s’entrena de dilluns a divendres en dobles sessions (10 i 18 hores) excepte dimecres i divendres, on s’exercitaran només a la tarda i al matí, respectivament. Javi Rodríguez donarà descans el cap de setmana.       

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.