Industrias suspèn tots els seus amistosos de la pretemporada

  • Xavi Chica

Industrias Santa Coloma ha decidit suspendre tots els partits amistosos de preparació previstos durant la pretemporada per l’absència de protocol de seguretat que preservi la salut de jugadors i tècnics. D’altra banda, el primer equip ha traslladat els seus entrenaments al Pavelló de La Colina després de l'estada a Andorra. 

El primer capità de la plantilla, David Álvarez, ha apuntat en una entrevista al web del club que "de la nova temporada espero que sigui una continuació del que va ser l’última. Tant en el pla personal com en el col·lectiu en el qual vull que continuem sent un equip competitiu, guanyador, amb les coses clares i remant tots a una" assegura un dels màxims golejadors de l'equip la temporada passada (10 gols). Álvarez, que portarà per segon any el braçalet de capità, afegeix que l'actual és "la pretemporada més delicada i alhora necessària dels últims anys pel fet que portem molt temps sense competir. No obstant això, crec que anem pel bon camí i això és el més important". 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.