Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

La FE Grama farà descomptes als jugadors de base

  • Albert Gracia

La Fundació Esportiva Grama, després de l’anunci de la Federació Catalana de Futbol de donar la temporada per finalitzada e tot el futbol amateur, ha decidit mantenir els preus per a la propera temporada fer descomptes a les seves categories inferiors de cara a la propera campanya.

Aquelles famílies que havien abonat la totalitat de la quota d’aquest any tindran una reducció del 18 per cent, que podria arribar a ser del 25per cent si, a més, aquesta temporada ja havien adquirit el pack de roba  per a l’infant.

La mesura que, segons apunta el president de l’entitat Antonio Morales en un comunicat, es durà a terme perquè la Fundació Esportiva Grama “destaca pel seu caràcter solidari i, en aquests moments complicats, volem continuar recolzant a totes les famílies que durant els darrers set anys han col·laborat en les nostres iniciatives solidàries”.

Des del passat 13 de març les instal·lacions del club colomenc romanen tancades, però l’entitat continua treballant en la preparació de la propera temporada i el retorn a la competició.

La cancel·lació de les jornades que restaven també ha afectat l’economia de la Fundació Esportiva Grama, que en el mateix comunicat assenyala que la pandèmia pel coronavirus “ens ha perjudicat notablement, ja que gran part dels ingressos d’alguns dels nostres sponsors i establiments col·laboradors no seran ingressats”.

Recordem que per culpa de la suspensió, la FE Grama no ha perdut cap categoria i aconseguirà alguns ascensos en el seu futbol base.

Juanma Pons, encantat amb el projecte

Esportivament, la FE Grama està esperant la ratificació de Federació catalana i espanyola per ser oficialment equip de Tercera Divisió. L’arribada de Juanma Pons, que va agafar l’equip a la sisena posició i el va col·locar segon, ha estat clau pel possible ascens. En declaracions a SantakoTevé, el tècnic madrileny està content amb el club i es mostra il·lusionat amb el projecte: “Va ser un gran repte agafar l’equip a Primera Catalana i ajudar-lo a arribar a aquesta segona posició que ens podria retornar a Tercera Divisió la pròxima temporada. Per tant, hi ha ingredients darrere que em fan estar il·lusionat amb els nous reptes que ens esperen”.

La història de Juanma Pons amb el futbol,colomenc ve de lluny i és per això que se sent com a casa: “L’antiga Gramanet és el club en el que més temporades vaig estar com a professional a Segona B de tota la meva carrera (un total de quatre) i va ser quan vaig conèixer a l’Antonio Morales com a president. Per tant, fa 18 anys ja que ens coneixem. Ens vam quedar a només un gol de la Segona Divisió...”.

Ara espera aconseguir èxits també com a entrenador al club colomenc. Ha posat el llistó ben alt en la seva primera temporada, aconseguint 22 de 27 punts possibles.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.