Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

L'Arrabal Calaf treballa aquests dies per potenciar l'entitat

  • Josep M. Roca

El temps de confinament ha servit al CD Arrabal-Calaf per retocar les seves estructures i intentar recuperar l’entitat esportivament, tant a nivell de base com de primer equip. Actualment, el conjunt amateur de l’Arrabal-Calaf està a la Quarta Catalana.

Així, sota la presidència de Manuel Vázquez, el club ha fet una sèrie de modificacions a la junta i atorgat la direcció general del club a Ruben García, com a responsable màxim.

En el primer equip com a secretari tècnic i encarregat dels fitxatges hi haurà Àlex Castro,un jove tècnic que va iniciar-se en les bases de la UDA Gramenet on va ser traspassat a l’Espanyol. També va estar a la fundació Grama com a jugador i com a entrenador  prové, entre altres del Singuerlin.

Seguirà com entrenador del primer equip Gerard Lucas. El propòsit de la junta i els nous responsables esportius es aconseguir l’ascens a la Tercera Catalana, ”tot i que mai es fàcil pujar de categoria”, segons explica Castro.

Potenciar el futbol base, tant masculí com femení és un altre dels grans objectius dels blaugrana que volen recuperar l’entitat d’uns temps en que las coses no han funcionat com volien.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.