La FE Grama pot jugar a Tercera Divisió la temporada que ve

  • J.M.Roca

La Fundació Esportiva Grama podria jugar la propera temporada a la Tercera Divisió. Malgrat que la decisió encara no és oficial, les informacions a mitjans esportius i les notes de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) semblen deixar-ho palès. Per aquest organisme, la competició no professional, des de la Segona B fins a la última categoria territorial, tant en futbol com en futbol sala, s’ha donat per acabada amb la condició que no hi haurà descensos. Però sí ascensos.

En el cas de la Tercera Divisió, hi haurà un equip que pujarà de categoria per grup, ja que l’ascens a Segona B es farà per play off exprés entre els quatre primers del grup en el moment de suspendre’s la competició. A Catalunya també quedava una vacant per l’expulsió del Reus Deportiu. Per tant, quedaran 18 equips al grup V.

Això fa que per completar el grup de 22 calguin quatre ascensos. Justament els dos primers de cada grup de Primera Catalana: Girona B i Muntanyesa com a líders i FE Grama i Valls com a segons seran els que obtindran l’ascens.

Amb tot, el president de la Fundació Grama, Antonio Morales, explicava a El mirall.net que "fins que les federacions catalana i espanyola no ratifiquin oficialment aquesta notícia de manera oficial, no ens hi considerarem de Tercera". encara que tot apunta que serà així, el president colomenc prefereix esperar l'oficialitat de la resolució.

Així, la FE Grama tornaria a la Tercera un any després de baixar, aconseguint el cinquè ascens en sis temporades. Amb Juanma Pons com a tècnic, l’equip s’haurà de confeccionar de nou per donar-li una estructura que permeti lluitar sense problemes i amb aspiracions.

Com quedarà el futbol encara no se sap. Es quedaran els 22 equips per sempre o hi haurà reestructuracions. De propostes n’hi ha moltes i caldrà esperar que la RFEF i la Federació Catalana (FCF) acabin de decidir-se pel model definitiu, ja sigui creant una Segona B d’elit, o dos grups a la Tercera Catalana o cinc de Segona B. Inclús es parla de tres grups a la Primera Catalana. D’aquí uns dies... o setmanes, probablement, la solució.

Fotografia: FE Grama. 

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de: