Telèfons de contacte per informació sobre

Covid-19

Recomanacions oficials contra el

Coronavirus

La FE Grama rep una menció especial por la seva tasca

  • Josep M. Roca

El lliurament dels Guardons de l’Esport 2019 que atorga la Fundació Catalana per a l’Esport, va tenir en la tercera edició, la corresponent  a 2019, un final inesperat. La Fundació Esportiva Grama, l’entitat colomenca presidida per Antonio Morales, va rebre una Guardó Especial per la seva tasca en l’àmbit del futbol i les connotacions del seu treball en altres qüestions vital que tenen a veure amb l’educació i els valors, el suport a les famílies, la integració cultural i religiosa i l’esforç per recolzar les comunitats més desafavorides.

El president Antonio Morales, els patrons Dani Borrallo i José Iserte, acompanyats de Diego Luque, delegat del primer equip, i del regidor de via Pública José Antonio Rodríguez, van sortir a rebre el premi  que els va lliurar Pere Sust, actual president de la Federació Catalana pe a l’Esport.

El jurat dels Guardons, va atorgar aquest Guardó Especial fora de concurs, per “posar el nom de la ciutat en l’òrbita dl futbol com una entitat responsable que funciona de manera transparent i amb un organigrama semi professional conformat per una setantena de persones i que ja és un referència. Un sentiment colomenc”.

Transmissió en streaming

Poden seguir la gala del lliurament dels Guardons des de l’auditori l’antiga Fàbrica Damm a l’enllaç  https://www.youtube.com/watch?v=bKxk8MXS0Q8.

La recepció del premi i la intervenció del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueres, que lloa la trajectòria de l’0entitat colomenca, poden seguir-los a partir de. 1:13:00 minuts.

Edicions de Santa Coloma, S.L.
Anselm Clavé, 5-7, 1a planta.
08921 Santa Coloma de Gramenet
T. 933 866 248 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.